Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lämpimät toastit

Rouskuvan rapea toast saa mehevän täytteen tuorejustosta ja tomaatista. Leivän voi napata myös evääksi paahtamatta.

Lämpimät toastit
Lämpimät toastit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 paahtoleipää
  • ½ rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
    Valio Viola® kevyt e200 g ruohosipuli tuorejuusto laktoositon
  • 50 g salamia
  • 1 tomaatti
  • 25 g rucolaa

Ohje

  1. Voitele paahtoleipäviipaleet tuorejuustolla.
  2. Jaa kahden viipaleen päälle salami,viipaloitu tomaatti ja rucola. Paina kaksi voideltua leipää kansiksi.
  3. Paahda voileipägrillissä 2 - 3 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 13,1 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search