Lämpimät toastit

Lämpimät toastit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lämpimät toastit

Lämpimät toastit

Rouskuvan rapea toast saa mehevän täytteen tuorejustosta ja tomaatista. Leivän voi napata myös evääksi paahtamatta.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
4
paahtoleipää
½ rasiaa (à 200 g)
50 g
salamia
1
tomaatti
25 g
rucolaa

Ohje

  1. Voitele paahtoleipäviipaleet tuorejuustolla.
  2. Jaa kahden viipaleen päälle salami,viipaloitu tomaatti ja rucola. Paina kaksi voideltua leipää kansiksi.
  3. Paahda voileipägrillissä 2 - 3 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›