Lasten juusto-hedelmäkuppi

Lasten juusto-hedelmäkuppi

15 min
helppo
109 kcal / 100g
3
2

Valmiiksi paloiksi leikatut ja sormille sopivan muotoiset kasvis- ja juustopalat on takuuvarma välipalaidea. Vaikkakin kuppi on ajateltu lasten suihin sopivaksi, häviää palat suit sait aikuistenkin kesken.

Ainekset

4 annosta
50 g
100 g
tuoretta kurkkua
100 g
vesimelonia
4
mansikkaa
20 g
ruissipsejä

Ohje

  1. Leikkaa juusto, kurkku, meloni ja mansikat n. 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa juusto kolmioiksi ja ota muutamalla eri kuviomuotilla hedelmistä paloja. Laita palat pieniin kippoihin. Viimeistele muutamalla ruissipsillä.
  2. Tarjoa välipalana tai lastenkutsuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
176 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)