Lasten juusto-hedelmäkuppi

Lasten juusto-hedelmäkuppi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lasten juusto-hedelmäkuppi

Lasten juusto-hedelmäkuppi

Valmiiksi paloiksi leikatut ja sormille sopivan muotoiset kasvis- ja juustopalat on takuuvarma välipalaidea. Vaikkakin kuppi on ajateltu lasten suihin sopivaksi, häviää palat suit sait aikuistenkin kesken.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
50 g
100 g
tuoretta kurkkua
100 g
vesimelonia
4
mansikkaa
20 g
ruissipsejä

Ohje

  1. Leikkaa juusto, kurkku, meloni ja mansikat n. 0,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa juusto kolmioiksi ja ota muutamalla eri kuviomuotilla hedelmistä paloja. Laita palat pieniin kippoihin. Viimeistele muutamalla ruissipsillä.
  2. Tarjoa välipalana tai lastenkutsuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›