Lehtikaalipestolla täytetyt portobellot

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Lehtikaalipestolla täytetyt portobellot

Lehtikaalipestolla täytetyt portobellot

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Lehtikaalipestolla täytetyt portobellot

Suurin osa suomalaisista on joskus grillannut sulatejuustolla täytettyjä herkkusieniä. Nyt herkkusienen haastaa portobello, jonka sisälle mahtuu sulatejuuston lisäksi lehtikaalia, parmesaania ja pinjansiemeniä. Reseptin luoja: Top Chef -voittaja Teemu Laurell.

2 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset2 n. 2 annosta

4 kpl
portobelloa
½ kpl
2 dl
rucolaa
1 dl
paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl
raastettua parmesaania
1 dl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulin kynttä
1 tl
suolaa
2 dl
lehtikaalia

Ohje

  1. Valmista pesto. Yhdistä 1/4 pakettia Koskenlaskija® juustoa, lehtikaali, rucola, paahdetut pinjansiemenet, parmesaani, oliiviöljy ja valkosipuli tehosekoittimessa ja aja tasaiseksi. Poista kanta portobelloista lusikan avulla ja hienonna kannat. Laita pestoa sienen sisään, lisää joukkoon hienonnettu kanta ja päälle viipale Valio Koskenlaskija® juustoa. Laita sieni folion sisään ja grillaa noin 10 minuuttia, kunnes sieni kypsyy ja juusto sulaa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.