Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell
Suurin osa suomalaisista on joskus grillannut sulatejuustolla täytettyjä herkkusieniä. Nyt herkkusienen haastaa portobello, jonka sisälle mahtuu sulatejuuston lisäksi lehtikaalia, parmesaania ja pinjansiemeniä. Reseptin luoja: Top Chef -voittaja Teemu Laurell.
4 kpl | portobelloa |
½ kpl | |
2 dl | rucolaa |
1 dl | paahdettuja pinjansiemeniä |
1 dl | raastettua parmesaania |
1 dl | oliiviöljyä |
1 kpl | valkosipulin kynttä |
1 tl | suolaa |
2 dl | lehtikaalia |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.