Leivitetyt Koskenlaskija -pihvit

Reseptiyhteistyö: aija-valiolta

Leivitetyt Koskenlaskija -pihvit

Reseptiyhteistyö: aija-valiolta

15 min

Kun keksin leivittää jääkaapin takanurkkaan unohtuneen Koskenlaskija -paketin, olikin meillä yhtäkkiä suorastaan juhlava ateria, niin hyviä nämä nopeatekoiset pihvit ovat!

Ainekset

250 g
Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa laktoositon
1 dl
täysjyväspeltti tai -vehnäjauhoja
2 kpl
kananmunaa
1 ½ dl
korppujauhoja
yrttisuolaa
paprikajauhetta
mustapippuria
2 rkl
rypsiöljyä paistamiseen

Ohje

  1. Siivuta Koskenlaskija ohuiksi, noin ½ cm siivuiksi. Mikäli siivut menevät vähän kasaan, ei hätää, niitä voi vielä muokata myöhemmin.
  2. Kaada korppujauho laakeaan astiaan, sekoita korppujauhoon suola, paprikajauhe sekä pippuri.
  3. Riko munien rakenne toisessa laakeassa kipossa ja laita kolmanteen kippoon spelttijauho.
  4. Painele juustopalat ensin spelttijauhoissa. Tässä vaiheessa, jauhon avulla, voit vielä muokata juustopalojen muotoa, mikäli tarvitsee. Upota juusto seuraavaksi kananmunaan ja lopuksi pyörittele huolellisesti korppujauhoseoksessa.
  5. Paista leivitetyt palat miedolla lämmöllä paistinpannulla reilussa öljyssä molemmin puolin, yhteensä n. 4 min ajan. Tarjoa heti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö