Liemessä Jennin amerikkalaiset pannukakut

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Liemessä Jennin amerikkalaiset pannukakut

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Amerikkalaiset pannukakut tarjoillaan siirappiomenoiden kera. Kuohkeat pannukakut sopivat niin aamupalaksi, brunssille kuin jälkiruuaksikin!

45 min

Ainekset8 n. 8 annosta

Pannukakkutaikina

3 kpl
kananmunia
2 rkl
ruokosokeria
5 dl
vehnäjauhoja
3 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
4 dl
Valio Eila™ maitojuoma 3%
2 dl
Valio Eila™ kermaviili 10 %
50 g

Siirappiomenat

4 kpl
isoa omenaa
2 rkl
1 dl
vaahterasiirappia
1 tl
kanelia
1 rkl
ruokosokeria

Ohje

  1. Pannukakkujen valmistaminen

  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  3. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella.
  4. Sekoita vaahdon joukkoon kermaviili ja puolet kuivista aineista. Vatkaa koko ajan ja lisää maitojuoma sekä loput kuivat aineet.
  5. Anna taikinan turvota 15 minuuttia jääkaapissa.
  6. Paista pannulla voissa keskilämmöllä paksuja lettuja. Lisää nokare voita jokaisen pannukakun välissä.
  7. Siirappiomenoiden valmistus

  8. Kuori ja pilko omenat lohkoiksi.
  9. Sekoita omenoihin sokeri ja 1 rkl siirappia.
  10. Paista omenalohkoja voissa pannulla n. 10 minuuttia.
  11. Ota pannu pois liedeltä ja kaada loput siirapista omenoiden päälle.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›