Liemessä Jennin appelsiinimarmeladi

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin appelsiinimarmeladi

Liemessä Jennin appelsiinimarmeladi

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin appelsiinimarmeladi

Appelsiinimarmeladi saa pientä kirpakkuutta inkivääristä ja limestä. Appelsiinimarmeladi on parhaimmillaan croissanttien, paahtoleivän ja maitokahvin kera.

20 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset20 n. 20 annosta

1000 g
appelsiinia (luomu)
1 kpl
limeä
1 pala
raastettua inkivääriä (2 cm)
500 g
hillosokeria

Ohje

  1. Pese ja kuivaa hyvin appelsiinit.
  2. Raasta raastimella kahden appelsiinin kuoret. Varo raastamasta valkoista kitkerää osaa.
  3. Kuori kaikki appelsiinit niin että valkoista osaa ei jää jäljelle.
  4. Laita kattilaan puristetun limen mehu, pieneksi pilkotut appelsiinit, hienoksi raastettu inkivääri ja hillosokeri.
  5. Keittele miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
  6. Sterilisoi lasipurkit kuumentamalla ne uunissa 100 asteessa. Sterilisoi korkit keittämällä ne kattilassa.
  7. Purkita hillo kuumana, sulje kannet, anna hieman jäähtyä ja siirrä jääkaappiin.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›