Liemessä Jennin chili-suklaapuuro

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin chili-suklaapuuro

Liemessä Jennin chili-suklaapuuro

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin chili-suklaapuuro

Chilistä potkua joulupuuroon! Tarjoile chili-suklaariisipuuro karamellisoitujen persimonien ja maidon kera.

4 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

1 l
valmista riisipuuroa
1 dl
tummaa kaakaojauhetta
1 tl
chilijauhetta
2 rkl
hunajaa

tarjoiluun

1 ripaus
tummaa suklaata rouhittuna

Karamellisoidut persimonit

4 kpl
persimonia
1 kpl
vaniljatanko
1 rkl
hunajaa

Ohje

  1. Chili-suklaariisipuuron valmistus

  2. Keitä riisipuuro normaaliin tapaan. Lisää lopuksi joukkoon kaakaojauhe, chilijauhe ja hunaja. Rouhi päälle suklaata.
  3. Persimonien valmistus

  4. Siivuta persimonit ja aseta uuninpellille. Sivele päälle hunajaa ja vaniljatangon siemenet. Paista uunin keskitasolla 180-asteessa noin 30 min.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›