Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi
Ramen on japanilainen nuudelikeitto. Käytä kanan tilalla possua, tofua tai vaikka japanilaisia kalakakkuja. Keitto on monivaiheinen, mutta eri työvaiheet verrattain helppoja. Kasaa eri ainekset kupin pohjalle ja kaada kuuma liemi päälle. Syödään lusikalla ja puikoilla.
1 l | vettä |
1 rkl | kanafondia |
200 g | kananrintaa |
250 g | vehnänuudeleita |
2 kpl | kananmunia |
1 nippu | tuoretta pinaattia |
2 dl | maissia |
1 kpl | bambunversoja (säilyke) |
½ tl | chilijauhetta |
1 rkl | soijakastiketta |
1 kpl | miso-keitto maustepussi |
1 rkl | kalakastiketta |
2 kpl | sitruunaruohoa |
1 rkl | öljyä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.