Liemessä Jennin kanalihapullat ja chilikastike

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Liemessä Jennin kanalihapullat ja chilikastike

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Kanalihapullat ja chilikastike tuovat aasialaisen tuulahduksen vaikka illanistujaisiin. Kanalihapullat tarjoillaan huolettomasti salaatinlehdiltä ja dipataan chilikastikkeeseen.

1 h

Ainekset8 n. 8 annosta

Kanalihapullat

400 g
Kanan (tai kalkkunan) jauhelihaa
2 rkl
korppujauhoja
1 nippu
tuoretta korianteria
½ kpl
punainen chili
1 tl
suolaa
1 ripaus
pippuria

Chilikastike

1 kpl
pieni sipuli
2 kpl
valkosipulinkynsi
1 ½ kpl
punainen chili
1 pala
inkivääri (2 cm)
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
1 rkl
viinietikkaa
½ dl
vettä
2 rkl
öljyä

Muut aineet

1 nippu
salaatinlehtiä

Ohje

  1. Kanalihapullien valmistus

  2. Sekoita kaikki aineet.
  3. Pyöritä taikinasta pieniä pullia märillä käsillä.
  4. Paista uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.
  5. Chilikastikkeen valmistus

  6. Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, chili, valkosipuli ja raastettu inkivääri.
  7. Lisää vesi ja muut aineet.
  8. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää vettä tarvittaessa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›