Liemessä Jennin kanttarellileipä

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Liemessä Jennin kanttarellileipä

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Kanttarellileipä kunnioittaa hyviä raaka-aineita. Yksinkertainen on toisinaan parasta!

15 min

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
ranskanleipää
1 l
kanttarelleja
2 kpl
kevätsipulia varsineen
100 g
tuoretta pinaattia
200 g
Valio Eila® kevyt crème fraîche 18 % laktoositon
1 tl
juoksevaa hunajaa
2 rkl
1 ripaus
suolaa
1 ripaus
mustapippuria

Ohje

  1. Paista ranskanleipäviipaleet voissa pannulla.
  2. Sekoita crème fraîche ja hunaja.
  3. Paista voissa pannulla siistityt kanttarellit ja viipaloitu kevätsipuli.
  4. Käytä pinaatinlehdet nopeasti pannulla.
  5. Kasaa leipä, ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö