Liemessä Jennin karamellisoidut perunat

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin karamellisoidut perunat

Liemessä Jennin karamellisoidut perunat

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin karamellisoidut perunat

Karamellisoidut perunat sopivat skandinaaviseen joulupöytään. Tanskassa karamellisoidut perunat syödään possun seurana.

6 Henkilölle
10 min
11 arvostelu

Ainekset6 n. 6 annosta

1000 g
pieniä perunoita
2 rkl
ruokosokeria
1 nippu
tuoretta persiljaa
1 ripaus
suolaa
50 g

Ohje

  1. Keitä perunat kuorineen viittä vaille kypsiksi.
  2. Ruskista voi isossa paistinpannussa keskilämmöllä.
  3. Lisää perunat. Kääntele, kunnes perunat ovat saavat väriä (noin 5 minuuttia).
  4. Lisää sokeri. Paista vielä hetken ajan, kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu.
  5. Ota perunat liedeltä. Lisää persiljasilppu, ja mausta suolalla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›