Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi
Perinteisen karjalanpaistin resepti on hyvinkin yksinkertainen. Reseptiä voi muunnella lisäämällä vaikka sipulia, porkkanaa, tomaattia, lampaanlihaa tai pekonia. Karjalanpaisti valmistuu uunissa kuin itsestään ja sopiikin vaikka talviseen ulkoilupäivään!
500 g | naudanlihaa (esim lapaa tai paistia) |
500 g | possua (esim. lapaa tai etuselkää) |
500 g | lampaanlihaa |
4 kpl | laakerinlehteä |
15 kpl | kokonaista mustapippuria |
3 dl | vettä |
Perunamuusi | |
---|---|
700 g | jauhoista perunaa |
2 dl | Valio maitoa |
1 rkl | Valio voita |
1 tl | suolaa |
½ dl | oliiviöljyä |
1 nippu | tuoretta persiljaa |
7 dl | vettä keittämiseen |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.