Liemessä Jennin lammaslihapullat

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin lammaslihapullat

Liemessä Jennin lammaslihapullat

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin lammaslihapullat

Yrttiset lammaslihapullat ovat hyviä sellaisenaan naposteltuna illanistujaisissa ja maistuvat mainioilta myös ruokaisan tabouleh-salaatin kera.

4 Henkilölle
30 min
22 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

400 g
lampaan paistijauhelihaa
1 kpl
Kananmuna, kuorineen punnittu
½ dl
korppujauhoja
1 kpl
Sipuli, keltasipuli
1 dl
Valio turkkilainen Luomu jogurtti 500 g
1 nippu
tuoretta persiljaa
1 nippu
tuoretta minttua
kanelia
mustapippuria
maustepippuria
suolaa

Ohje

  1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
  2. Hienonna persilja, minttu ja sipuli.
  3. Sekoita hienonnetut yrtit ja sipuli muihin aineksiin tasaiseksi taikinaksi.
  4. Pyöritä taikinasta suupalan kokoisia pullia kostutetuin käsin.
  5. Paista pullia uunissa 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Voit halutessasi ruskistaa pullat myös pannulla n. 10 minuuttia käännellen.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.