Liemessä Jennin mustikka pöperö

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin mustikka pöperö

Liemessä Jennin mustikka pöperö

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin mustikka pöperö

Mustikka pöperö on hämäläinen perinneruoka. Rakkaalla herkulla on monta nimeä: pöperö, pöpörö, pöppi, tai pöllöhillo. Talkkunamustikat nautitaan kermavaahdon, maidon tai piimän kera. Koristele halutessasi keksin muruilla.

4 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

5 dl
mustikoita
3 rkl
talkkunajauhoja
½ dl
sokeria
2 dl
Valio Eila® vispikerma laktoositon
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sekoita putsatut mustikat, talkkuna ja sokeri.
  2. Vaatkaa sähkövatkaimella vaahtoutuva vispikerma vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla.
  3. Annostele mustikoita ja vaniljavaahtoa kerroksittain tarjoiluastiaan. Koristele keksin muruilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›