Liemessä Jennin mustikka pöperö

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Liemessä Jennin mustikka pöperö

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Mustikka pöperö on hämäläinen perinneruoka. Rakkaalla herkulla on monta nimeä: pöperö, pöpörö, pöppi, tai pöllöhillo. Talkkunamustikat nautitaan kermavaahdon, maidon tai piimän kera. Koristele halutessasi keksin muruilla.

10 min

Ainekset4 n. 4 annosta

5 dl
mustikoita
3 rkl
talkkunajauhoja
½ dl
sokeria
2 dl
Valio Eila® vispikerma laktoositon
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Sekoita putsatut mustikat, talkkuna ja sokeri.
  2. Vaatkaa sähkövatkaimella vaahtoutuva vispikerma vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla.
  3. Annostele mustikoita ja vaniljavaahtoa kerroksittain tarjoiluastiaan. Koristele keksin muruilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö