Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi
Paahdettu possu on tanskalaisen joulupöydän kunkku! Jos etsit vaihtelua perinteiseen suomalaiseen joulupöytään, kokeile kinkun sijaan mehevää omenoilla ja luumuilla höystettyä possun selkää.
2500 g | porsaan selkää tai niskaa |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 tl | suolaa |
1 tl | neilikkaa |
1 tl | sinapinsiemeniä |
5 kpl | laakerinlehtiä |
2 dl | vettä |
200 g | kuivattuja kivettömiä luumuja |
3 kpl | omenaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.