Liemessä Jennin piimälimppu

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Liemessä Jennin piimälimppu

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Piimälimppu sopii syksyiseen pöytään. Ruisjauhot tuovat piimälimppuun rouheutta, ja siirappi ripauksen imelyyttä. Piimälimppu tehdään vuokaan, ja on kädenkäänteessä uunissa!

10 min

Ainekset1 n. 1 annos

3 dl
grahamjauhoja
2 dl
ruisjauhoja
1 dl
auringonkukansiemeniä
1 tl
soodaa
1 tl
suolaa
5 dl
½ dl
siirappia

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet.
  2. Lisää piimä ja siirappi. Sekoita.
  3. Voitele vuoka voilla ja kaada taikina vuokaan.
  4. Paista uunin alatasolla 175 asteessa 1 h 30 min - 1 h 40 min.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›