Liemessä Jennin tabouleh-salaatti

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin tabouleh-salaatti

Liemessä Jennin tabouleh-salaatti

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Liemessä Jennin tabouleh-salaatti

Tabouleh-salaatti on alkujaan libanonilainen. Tabouleh-salaatti on raikas salaatti bulgurista, yrteistä, ja kasviksista. Tabouleh sopii hyvin noutopöytään, illanistujaisiin, ja liharuokien lisukkeeksi.

8 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset8 n. 8 annosta

3 dl
bulguria
2 kpl
tomaattia
1 pieni
punasipuli
½ kpl
Kurkku
1 nippu
tuoretta persiljaa
1 nippu
tuoretta minttua
1 nippu
tuoretta pinaattia
1 kpl
sitruuna puristettuna
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Kiehauta 2 osaa vettä (6dl) ja lisää 1 osa bulguria (3dl), tai paketin ohjeen mukaan. Keitä kypsäksi. Nosta sivuun ja anna lopun veden tarvittaessa imeytyä hetki. Jäähdytä.
  2. Leikkaa sillä välin tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi.
  3. Silppua sipuli, hakkeloi tuore minttu, persilja ja pesty pinaatti pieneksi. Yrttejä saa olla reippaasti!
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä ja suolalla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›