Liemessä Jennin tahini-jugurttikastike

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Liemessä Jennin tahini-jugurttikastike

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Maukas ja helppo tahini-jugurttikastike sopii moneen. Kokeile meze-pöytään, lammaslihapullien, kanan tai lavash-leivän kanssa tarjoiltavaksi. Tahinia eli seesaminsiementahnaa löytynee kaikista hyvinvarustelluista isommista marketeista.

45 min

Ainekset8 n. 8 annosta

150 g
tahinia (seesaminsiementahnaa)
300 g
Valio turkkilainen jugurttia
1 kpl
valkosipulin kynsi murskattuna
2 tl
limetin mehua
1 rkl
oliiviöljyä
½ tl
jauhettuja korianterin siemeniä
1 tl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Sekoita tahinia kun avaat purkin, seesamöljy nousee herkästi tahnan pintaan.
  2. Jauha korianterin siemenet morttelissa.
  3. Sekoita kaikki aineet sekaisin, ja anna maustua jääkaapissa ainakin 30 minuuttia.
  4. Sekoita kastike vielä ennen tarjoilua, niin että maut tasaantuvat.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›