Liharuukku

Liharuukku
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Liharuukku

Uunissa haudutettu liharuoka maistuu erityisen maukkaalta kylmänä syys- tai talvipäivänä ulkoiluhetken jälkeen.

Valmistusaika

Työaika
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
naudan sisäpaistia
120 g
fileepekonia
100 g
hillosipuleita
5
valkosipulin kynttä
200 g
metsäsieniä
3 dl
vettä
2 rkl
lihafondia
1 prk (120 g)
2 tl
makeaa sinappia
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa naudan paisti ohuiksi viipaleiksi. Hienonna pekoni.
  2. Laita pekoni kylmälle pannulle ja kuumenna hiljalleen kunnes pekoni ruskistuu. Siirrä pekoni sivuun pannulta ja ruskista lihat pekonin rasvassa. Lisää sipulit, valkosipulinkynnet ja paloitellut metsäsienet. Anna ruskistua vielä hetki.
  3. Siirrä lihat, sipulit ja sienet pataan. Lisää vesi, fondi, smetana ja mausteet. Sekoita hyvin. Anna hautua uunissa 200 asteessa kannen alla n. 45 min.
  4. Tarkista maku. Tarjoa esim. paahdettujen uunijuuresten kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›