Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell
Tässäpä oivallinen tapa hyödyntää edellisen päivän aterialta yli jääneet perunat: parsan ja sipulin kanssa folioon ja lopuksi vielä lohitahna päälle. Nam. Reseptin luoja: Top Chef -voittaja Teemu Laurell.
10 kpl | varhaisperunoita |
10 kpl | vihreää parsaa |
1 kpl | kukkakaalia |
4 dl | |
½ kpl | Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuusto laktoositon |
150 g | kylmäsavulohta |
1 nippu | ruohosipulia |
1 nippu | tilliä |
½ kpl | sitruunan mehu |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.