Lohi-kasvisnyytti

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Lohi-kasvisnyytti

Lohi-kasvisnyytti

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Lohi-kasvisnyytti

Tässäpä oivallinen tapa hyödyntää edellisen päivän aterialta yli jääneet perunat: parsan ja sipulin kanssa folioon ja lopuksi vielä lohitahna päälle. Nam. Reseptin luoja: Top Chef -voittaja Teemu Laurell.

4 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

10 kpl
varhaisperunoita
10 kpl
vihreää parsaa
1 kpl
kukkakaalia
4 dl
½ kpl
Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuusto laktoositon
150 g
kylmäsavulohta
1 nippu
ruohosipulia
1 nippu
tilliä
½ kpl
sitruunan mehu

Ohje

  1. Laita kulhoon crème fraîche ja leikattu kylmäsavulohi. Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja ruohosipuli ja sekoita. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Puolita perunat ja parsat ja leikkaa kukkakaalista isohkoja nuppuja. Laita vihannekset folionyytteihin. Lohkaise joukkoon iso pala Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa nyyttejä noin 10 minuuttia ja lisää päälle lopuksi savulohimassa. Koristele tillillä ja nauti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.