Lohikiusaus

Lohikiusaus
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohikiusaus

Laatikkoruoat ovat helppoja valmistaa, sillä ne kypsyvät itsekseen uunin lämmössä. Kypsymiseen kuluvan ajan voit käyttää hyödyksi muihin askareisiin tai vaan rentoutumiseen.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 pussia (à 500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1 ½ tl
suolaa
¼ tl
valko- tai mustapippuria
n. 250 g (5 dl)
perattua savulohta
1 dl
hienonnettua tilliä
1 prk (150 g)
1 prk (2 dl)
1 dl

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää lohi ja tilli, sekoita hiukan. Lisää crème fraîche, ruokakerma ja maito.
  3. Paista 200 asteessa noin 1 t 15 min, tai kunnes perunat ovat kypsiä. Painele pintaa pari kertaa paiston aikana.
Vinkki

Vinkki

Korvaa pakasteperunat tuoreella, suikaloidulla perunalla ja sipulisilpulla. Kypsennä n. 1 tunti 30 min. Peitä tarvittaessa kypsennyksen loppuvaiheessa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›