Lohimedaljongit ja retiisikastike

Lohimedaljongit ja retiisikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohimedaljongit ja retiisikastike

Lohimedaljongit ja retiisikastike

Lohimedaljongit valmistat helposti itse kokonaisesta nahallisesta lohifileestä. Voit myös ostaa valmiita medaljonkeja kalatiskiltä.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
lohimedaljonkia

tai glohifileetä
½ tl
suolaa

Paistamiseen

Retiisikastike

1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliä

tai 1 prkValio Arki® crème fraîchea
1 nippu (125 g)
retiisejä
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
sokeria
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Valmista ensin kastike. Sekoita kermaviiliin hyvin pieniksi kuutioidut retiisit. Mausta.
  2. Jos käytät lohifileetä, leikkaa ensin filee neljään osaan. Sen jälkeen leikkaa jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka. Käännä nahkapuolet vastakkain.
  3. Paista lohimedaljongit kummaltakin puolelta kypsiksi voissa. Mausta suolalla (ja halutessasi pippurilla).
  4. Tarjoa medaljonkeja ja kastiketta keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›