Lohimedaljongit ja retiisikastike

Lohimedaljongit ja retiisikastike

Lohimedaljongit valmistat helposti itse kokonaisesta nahallisesta lohifileestä. Voit myös ostaa valmiita medaljonkeja kalatiskiltä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
lohimedaljonkia

tai glohifileetä
suolaa

Paistamiseen

Retiisikastike

1 prk (200 g)
1 nippu (125 g)
retiisejä
1 rkl
sitruunamehua
2 tl
sokeria
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Valmista ensin kastike. Sekoita créme fraîcheen hyvin pieniksi kuutioidut retiisit. Mausta.
  2. Jos käytät lohifileetä, leikkaa ensin filee neljään osaan. Sen jälkeen leikkaa jokaiseen palaan keskelle viilto nahkaan saakka. Käännä nahkapuolet vastakkain.
  3. Paista lohimedaljongit kummaltakin puolelta kypsiksi voissa. Mausta suolalla (ja halutessasi pippurilla).
  4. Tarjoa medaljonkeja ja kastiketta keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›