Lohitimbaalit

Lohitimbaalit

Lohitimbaalit ovat maistuva alkuruoka, jossa on mukavasti rouskuvaa rapeutta tuoreista kasviksista.

12 h 30 min
keskitaso
108 kcal / 100g
0

Ainekset7 annosta

7 annosta
200 g
graavattua kirjolohta tai kylmäsavustettua kirjolohta ohuina viipaleina
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu
pala (5 cm)
tuoretta kurkkua
1
vihreä paprika
1 prk (200 g)
1 dl
1 dl
hienonnettua tilliä
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

pestoa
salaattia
sitruunaa
tilliä

Ohje

  1. Vuoraa pikkuvuoat tai kahvikupit ensin talouskelmulla ja sitten ohuilla kalasiivuilla
  2. Hienonna valutetut katkaravut. Raasta kurkku ja kuutioi paprika. Vaahdota kerma. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja lisää joukkoon tilli, sitruunamehu, mustapippuri ja ripaus suolaa.
  3. Täytä vuoat tiiviisti seoksella. Nosta talouskelmun reunat päälle. Laita jääkaappiin ja nosta esim. hillopurkki jokaisen vuoan päälle painoksi. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.
  4. Kumoa timbaali alkupalalautaselle salaatinlehden päälle. Tiputtele lautaselle halutessasi öljyllä ohennettua pestoa ja koristele sitruunalla ja tillillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›