Lohkoperunat ja sillisalsa

Lohkoperunat ja sillisalsa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohkoperunat ja sillisalsa

Lohkoperunat ja sillisalsa

Helppo ja maukas sillisalsa maistuu lohkoperunoiden kanssa, mutta kokeile myös vaikka uuniperunan täytteenä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 pussi (400 g)
pakastettuja lohkoperunoita
1/2 - 1 dl
parmesaania

Sillisalsa

1 (80 g)
matjessillifilee
1 (iso)
hapahko omena
50 g (n. 1 dl)
purjoa hienonnettuna
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Valmista ensin salsa: Huuhdo sillifilee kylmällä vedellä. Valuta tai kuivaa talouspaperilla. Leikkaa filee veitsellä aivan pieniksi kuutioiksi, samoin kuorittu omena. Halkaise ja huuhtele purjo hyvin, hienonna. Yhdistä crème fraîcheen muut aineet
  2. Levitä lohkoperunat uunivuokaan tai -pellille leivinpaperille vieriviereen.
  3. Kypsennä perunoita uunissa 225 asteessa 5 min. Höylää parmesaanista sillä aikaa juustohöylällä lastuja. Ripota ne perunoille. Kypsennä vielä 15 min. Sekoita 1 - 2 kertaa kypsennyksen aikana.
  4. Tarjoa perunoita sillisalsan ja salaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa sillifilee 150 - 200 grammalla perattua savukalaa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›