Lörtsy grillatuista muikuista

Reseptiyhteistyö: keittiömestari Teemu Laurell

Lörtsy grillatuista muikuista

Lörtsy grillatuista muikuista

Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell

Lörtsy grillatuista muikuista

Valio Koskenlaskija® Street Food kiertue kiersi ympäri Suomea ja tapasi kiinnostavia tyyppejä matkan varrella. Kokki Teemu Laurell kokkasi tämän reseptin yhdessä Bistro Viileen ravintoloitsija Ilkka Arvolan kanssa. #suomikaturuokaa

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

4 kpl
Kasvislörtsyt
300 g
Muikut tikutettuina
50 g
Kevätsipuli
Luomu salaattia
200 g
4 kpl
Uppomunat
½ dl
Väkiviinaetikka
50 g
Kirsikkatomaatti
Oliiviöljy
Suola, mustapippuri

Ohje

  1. Uppomunat kannattaa valmistaa etukäteen. Munat avataan esim. kahvikuppiin josta kumotaan varovasti hiljaa kiehuvaan etikkaveteen. Etikkavesi: noin 5 dl vettä ja 0,5 dl väkiviinaetikkaa. Hauduta 3 min.
  2. Grillaa tikutettuja muikkuja kuumassa grillissä 5min molemmin puolin.
  3. Lämmitä lörtsyt varovasti , kasaa ja nauti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›