Reseptiyhteistyö keittiömestari Teemu Laurell
Valio Koskenlaskija® Street Food kiertue kiersi ympäri Suomea ja tapasi kiinnostavia tyyppejä matkan varrella. Kokki Teemu Laurell kokkasi tämän reseptin yhdessä Bistro Viileen ravintoloitsija Ilkka Arvolan kanssa. #suomikaturuokaa
4 kpl | Kasvislörtsyt |
300 g | Muikut tikutettuina |
50 g | Kevätsipuli |
Luomu salaattia | |
200 g | |
4 kpl | Uppomunat |
½ dl | Väkiviinaetikka |
50 g | Kirsikkatomaatti |
Oliiviöljy | |
Suola, mustapippuri |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.