Reseptiyhteistyö: Vuoden kokki 2018 Kalle Tanner
Reseptiyhteistyö Vuoden kokki 2018 Kalle Tanner
Vuoden kokki Kalle Tanner halusi joulun jälkiruoan olevan helppo, mutta juhlava. Valio maustettu rahka luumu-kaneli kausimausta syntyi luumurahkaparfait ja joulun aikaan sesongissa olevista sitrushedelmistä appelsiini-inkiväärihillokke. Lopputuloksessa rapsahtelee lisäksi kanelinen marenki ja joulumakujen sinfoniaa täydentää suklaa-piparkakkuströsseli.
Luumurahkaparfait | |
---|---|
250 g | Valio maustettu rahka luumu-kaneli |
2 kpl | keltuaista |
1 dl | sokeria |
2 dl | |
2 kpl | liivatelehteä |
Inkiväärillä maustettua appelsiinia | |
2 kpl | appelsiineja |
1 tl | hillosokeria |
1 tl | sokeria |
1 ½ rkl | vettä |
50 g | inkivääriä |
Kanelimarenki | |
100 g | valkuaista |
1 ½ dl | sokeria |
1 tl | jauhettua kanelia |
Maitosuklaa-piparkakkuströsseli | |
1 dl | sokeria |
2 rkl | vettä |
70 g | maitosuklaata |
75 g | piparkakkuja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.