Maailman helpoin juustoinen kasvispata

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

Maailman helpoin juustoinen kasvispata

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

45 min

Yllättävän helppo ja herkullinen kasvispata, joka valmistuu kuin huomaamattasi. Voi muokata jokaiseen makuun ja perheelle sopivaksi. Luoja: Verskin valtakunta http://odotuksellinenelama.blogspot.fi/

Ainekset

1 kpl
Pussi pakastevihanneksia oman maun mukaan
1 tlk
Papuja/linssejä/kikherneitä/pitkiä papuja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynsi
Vihannespussien jämät
250 g
Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuusto laktoositon
1 tlk
Tomaattimurska
Iso loraus oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria

Jos kaapista löytyy, niin mukaan voi lisätä myös

Oliiveja
Auringonkukansiemeniä
Pähkinöitä
Aurinkokuivattuja tomaatteja

Ohje

  1. Kaada jäiset pakastevihannekset uunivuokaan. Heitä sekaan linssit/pavut/herneet. Pilko kaapin perältä löytyneet vihannekset, sipuli ja valkosipuli joukkoon. Paloittele Valio Koskenlaskija (se paprikaversiokin voisi käydä) sekaan pieninä paloina. Jos mietit laittaako koko paketti tai vaan puolet, älä epäröi. Laita koko paketti. Kaada päälle tomaattimurska, huuhtele purkki vedellä ja heitä vedet vuokaan. Anna lapsen ripotella päälle pippurit ja hieman suolaa.
  2. Lepuuta hermojasi ulkona sillä aikaa, kun vuoka on uunissa 225 asteessa noin 40 minuuttia.
  3. Nauti. Ota vielä vähän lisää, mielesi tekee kuitenkin.
  4. ps. Jos jää yli, niin seuraavana päivänä vielä parempaa kun valkosipuli on kunnolla muhinut.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö