Maalaissalaatti kotijuustosta

Maalaissalaatti kotijuustosta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maalaissalaatti kotijuustosta

Maalaissalaatti kotijuustosta

Rouheaan maalaissalaattiin ainekset revitään käsin ja lopputuloksessa saa näkyä rosoisuus. Tässä mukava maalaissalaatti kasvisversiona.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (250 g)
1 ruukku
tammenlehtisalaattia
½ rasiaa (à 200 g)
rucolaa
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
2
kypsää avokadoa
1
limetin mehu
mustapippuria myllystä
gourmet-suolahiutaleita
oliiviöljyä
paahdettuja pinjansiemeniä tai pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Valuta juusto talouspaperin päällä. Huuhdo ja kuivaa salaatit, revi tammenlehtisalaatti. Asettele tarjoiluvadille. Puolita tomaatit, lisää salaattiin. Halkaise avokadot, poista siemenet ja lusikoi hedelmäliha salaatin päälle.
  2. Purista limen mehu salaatin pinnalle.
  3. Murra kotijuustosta reiluja paloja salaatin päälle.
  4. Viimeistele mustapippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä tai rouhittuja pistaasipähkinöitä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›