
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 1 ruukku tammenlehtisalaattia
- ½ rasiaa (à 200 g) rucolaa
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
- 2 kypsää avokadoa
- 1 limetin mehu
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg gourmet-suolahiutaleita
- 0 kg oliiviöljyä
- 0 kg paahdettuja pinjansiemeniä tai pistaasipähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Valuta juusto talouspaperin päällä. Huuhdo ja kuivaa salaatit, revi tammenlehtisalaatti. Asettele tarjoiluvadille. Puolita tomaatit, lisää salaattiin. Halkaise avokadot, poista siemenet ja lusikoi hedelmäliha salaatin päälle.
- Purista limen mehu salaatin pinnalle.
- Murra kotijuustosta reiluja paloja salaatin päälle.
- Viimeistele mustapippurilla, suolalla ja oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä tai rouhittuja pistaasipähkinöitä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- gourmet-suolahiutaleita
- oliiviöljyä
- paahdettuja pinjansiemeniä