Juustoista saa loihdittua paloiteltuna herkullisen joulunmakuisen ja -näköisen jälkiruoan. Rakenna jokaiselle ruokailijalle kuusen mallinen annos, jossa maistuu täyteläinen juusto, kirsikka ja kardemummainen suklaa. Tuore rosmariini kannattaa haukata ehdottomasti suupalan mukana, sillä se viimeistelee makukokonaisuuden.
1 pkt (350 g) | Valio Karelia® juustoa tai 1 pktValio Luostari® juustoa |
tuoretta rosmariinia | |
1 dl | saksanpähkinöitä |
½ dl | kirsikkahilloa |
50 g | tummaa suklaata |
2 rkl | |
ripaus | kardemummaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.