
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (350 g)
Valio Karelia® juustoaValio Karelia® on Valion juustomestareiden kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle – maukas, täyteläinen ja aromikkaan pehmeä fontal-juusto,…
-
1 pkt (350 g) Valio Luostari® juustoa
Voit kokeilla myös -
- 0 kg tuoretta rosmariinia
- 50 g saksanpähkinöitä
- ½ dl kirsikkahilloa
- 50 g tummaa suklaata
-
2 rkl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- ripaus kardemummaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa juusto 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Leikkaa viipaleesta paloja niin, että joka toinen leikkaus on vinottainen ja joka toinen suora. Näin paloista tulee suorakulmaisia kolmioita. Asettele juustokolmiot kuusen muotoon.
- Paahda pähkinät kuivalla pinnoitetulla pannulla. Rouhi ne veitsellä.
- Ripottele rosmariinilehdet lautaselle. Laita hilloa (notkista tarvittaessa tilkkasella vettä) ja pähkinärouhetta juustokuuselle.
- Paloittele suklaa kattilaan. Lisää kerma ja ripaus kardemummaa. Kuumenna samalla sekoittaen. Kun suklaa on sulanut, pirskottele suklaasulaa juustokuusien päälle ja lautaselle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
396 kcal
Proteiini
16,7 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
32,3 g
Tyydyttynyt rasva
15,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia
- kardemummaa