Juustoista saa loihdittua paloiteltuna herkullisen joulunmakuisen ja -näköisen jälkiruoan. Rakenna jokaiselle ruokailijalle kuusen mallinen annos, jossa maistuu täyteläinen juusto, kirsikka ja kardemummainen suklaa. Tuore rosmariini kannattaa haukata ehdottomasti suupalan mukana, sillä se viimeistelee makukokonaisuuden.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 pkt (350 g) | Valio Karelia® juustoa tai 1 pktValio Luostari® juustoa |
tuoretta rosmariinia | |
1 dl | saksanpähkinöitä |
½ dl | kirsikkahilloa |
50 g | tummaa suklaata |
2 rkl | |
ripaus | kardemummaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.