Makea juustosalaatti

Makea juustosalaatti

Kesäisen helppo ja raikas jälkiruokasalaatti syntyy yhdistämällä vesimelonia, mansikoita ja kotijuustoa. Herkku kruunataan kinuski- ja mansikkakastikkeilla.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (250 g)
pala (300 g)
vesimelonia
2 dl
mansikoita

Kinuskikastike

valmista kinuskikastiketta

Mansikkakastike

3 - 4 dl
mansikoita
tuoretta minttua tai sitruunamelissaa
1 - 2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Kuutioi juustoleipä. Leikkaa vesimelonista pieniä kuutioita. Lohko mansikat.
  2. Laita ainekset kerroksittain jälkiruokamaljoihin.
  3. Soseuta kastikkeen mansikat ja 2 - 3 yrttilehteä sauvasekoittimella. Mausta sokerilla.
  4. Kaada salaatille kinuskikastiketta ja päälle mansikkakastiketta.
  5. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›