Siirry sisältöön
Makeat rakuunaporkkanat

Makeat rakuunaporkkanat

Makeat rakuunaporkkanat ovat mukavan kevyt ja nopeasti valmistuva maukas lisuke liha- ja kalaruoille.

Makeat rakuunaporkkanat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g porkkanoita
  • 0 kg vettä
  • 30 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ dl tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Leikkaa kuoritut porkkanat reilun kokoisiksi suikaleiksi
  2. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Kaada vesi pois. Lisää kattilaan voi, fariinisokeri ja rakuuna. Kääntele seosta hetki kuumalla levyllä.
  3. Tarjoa kala- ja liharuokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 89 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 7,9 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • vettä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search