Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g musta- tai ryynimakkaraa
Kaali-puolukkasalaatti
- 4 dl (160 g) valkokaalia suikaleina
- 100 g kurkkua
- 1 (200 g) omena
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- 1 dl puolukkahilloa
- 1 dl pakastepuolukoita
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Voit kokeilla myös:
Jaa resepti
Ohje
- Höylää kaalista ohuita suikaleita esim. juustohöylällä. Raasta kurkku ja kuorittu omena. Valuta raejuusto.
- Yhdistä puolukkahilloon puolukat. Laita salaattiainekset kerroksittain salaattimaljaan. Sekoita kevyesti.
- Mikäli käytät jogurttia, sekoita siihen ensin puolukkaseos ja yhdistä sitten kaikki aineet kulhossa. Ripota pinnalle persiljaa.
- Kuumenna makkara uunissa tai mikrossa.
- Tarjoa kaali-puolukkasalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.