Makkara-kaalisalaattiateria

Makkara-kaalisalaattiateria
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Makkara-kaalisalaattiateria

Makkara-kaalisalaattiateria

Ryynimakkarat ovat suomalaista perinneruokaa. Valitettavan harvoin tämä entisajan juhlaherkku nykypäivänä ruokapöydässä koreilee. Musta- ja ryynimakkara maistuu erityisen hyvin raikkaan kirpeän ja rouskuvan kaalisalaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
n. 600 g
musta- tai ryynimakkaraa

Kaali-puolukkasalaatti

4 dl (160 g)
valkokaalia suikaleina
100 g
kurkkua
1 (200 g)
omena
1 prk (200 g)
Valio raejuustoa

tai 2 dlValio turkkilaista jogurttia
1 dl
puolukkahilloa
1dl
pakastepuolukoita
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Höylää kaalista ohuita suikaleita esim. juustohöylällä. Raasta kurkku ja kuorittu omena. Valuta raejuusto.
  2. Yhdistä puolukkahilloon puolukat. Laita salaattiainekset kerroksittain salaattimaljaan. Sekoita kevyesti.
  3. Mikäli käytät jogurttia, sekoita siihen ensin puolukkaseos ja yhdistä sitten kaikki aineet kulhossa. Ripota pinnalle persiljaa.
  4. Kuumenna makkara uunissa tai mikrossa.
  5. Tarjoa kaali-puolukkasalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›