
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g musta- tai ryynimakkaraa
Kaali-puolukkasalaatti
- 4 dl (160 g) valkokaalia suikaleina
- 100 g kurkkua
- 1 (200 g) omena
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
2 dl Valio turkkilaista jogurttia
Voit kokeilla myös -
- 1 dl puolukkahilloa
- 1 dl pakastepuolukoita
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Höylää kaalista ohuita suikaleita esim. juustohöylällä. Raasta kurkku ja kuorittu omena. Valuta raejuusto.
- Yhdistä puolukkahilloon puolukat. Laita salaattiainekset kerroksittain salaattimaljaan. Sekoita kevyesti.
- Mikäli käytät jogurttia, sekoita siihen ensin puolukkaseos ja yhdistä sitten kaikki aineet kulhossa. Ripota pinnalle persiljaa.
- Kuumenna makkara uunissa tai mikrossa.
- Tarjoa kaali-puolukkasalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa