Makkaraleipä tamperelaisittain

Makkaraleipä tamperelaisittain

Tässä maukkaassa ja täyttävässä leivässä yhdistyvät tamperelaisten ylpeydet: mustamakkara, kotijuusto ja ohrarievä.

15 min
helppo
231 kcal / 100g
0

Ainekset4 leipää

4 leipää
175 g
mustaamakkaraa , Tapola
50 g
½ pkt (à 250 g)
4 viipaletta
ohraleipää tai rievää
4 rkl
puolukkahilloa
pari
persiljan oksaa

Ohje

  1. Paista makkara kokonaisena tai neljään osaan paloiteltuna rasvassa (n. 1 rkl) pannulla.
  2. Voitele leivät lopulla rasvalla. Leikkaa ronskit siivut kotijuustoa ja laita leipien päälle.
  3. Kun makkarat ovat kuumia ja rapsakoita, leikkaa ne viipaleiksi. Nosta kuumina leiville.
  4. Lusikoi päälle puolukkahilloa. Koristele halutessasi persiljatupsuilla.
  5. Tarjoa leivät iltapalana tai vaikka saunan jälkeen huikopalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
231 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
110 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›