Makkaravuoka

Makkaravuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Makkaravuoka

Makkaravuoka

Makkaravuoka on helppo valmistaa. Ruoan kypsyessä uunissa, voit valmistaa raikkaan vihersalaatin Makkaravuoan kanssa tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
1 dl
amerikkalaista kurkkusalaattia
1 prk (2 dl)
¼ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
1 - 2 tl
rakuunaa
1 pkt (400 g)
grilli- tai lenkkimakkaraa
n. 1/2 pkt (à 350 g)

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus vuokaan. Sekoita joukkoon kurkkusalaatti, ruokakerma ja mausteet.
  2. Kypsennä 200 asteessa 40 min.
  3. Leikkaa makkara annospaloiksi. Leikkaa paloihin viiltoja ja työnnä niihin n. sentin paksuisia juustoviipaleita.
  4. Nosta makkarat vuokaan perunapedin päälle. Kypsennä vielä n. 25 min tai kunnes peruna on kypsää ja makkarat ovat saaneet väriä.
  5. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Lisukkeeksi
Raejuusto-vihersalaatti
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›