Makoisa peruna-kasvismuusi

Makoisa peruna-kasvismuusi

Perunamuussi saa väriä ja lisämakua, kun lisäät siihen kasviksia ja maustettua ruokakermaa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
7 - 10 kpl (1,3 kg)
jauhoista perunaa , esim. van Gogh
2 pussia (à 300 g)
pakastekasviksia , esim. Värikkäät kasvikset
½ tl
suolaa
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kuori perunat ja paloittele neljään osaan. Laita ne kattilaan kasvisten kanssa. Lisää n. 1/2 tl suolaa ja vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Anna kiehua täysin kypsiksi kannen alla.
  2. Valuta keitinvesi pois. Soseuta kuumana sähkövatkainta tai perunasurvinta käyttäen.
  3. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suola. Vatkaa muusi kuohkeaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›