Makoisa peruna-kasvismuusi

Makoisa peruna-kasvismuusi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Makoisa peruna-kasvismuusi

Makoisa peruna-kasvismuusi

Perunamuussi saa väriä ja lisämakua, kun lisäät siihen kasviksia ja maustettua ruokakermaa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
7 - 10 kpl (1,3 kg)
jauhoista perunaa , esim. van Gogh
2 pussia (à 300 g)
pakastekasviksia , esim. Värikkäät kasvikset
½ tl
suolaa
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kuori perunat ja paloittele neljään osaan. Laita ne kattilaan kasvisten kanssa. Lisää n. 1/2 tl suolaa ja vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Anna kiehua täysin kypsiksi kannen alla.
  2. Valuta keitinvesi pois. Soseuta kuumana sähkövatkainta tai perunasurvinta käyttäen.
  3. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suola. Vatkaa muusi kuohkeaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›