Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Makoisa peruna-kasvismuusi

Perunamuussi saa väriä ja lisämakua, kun lisäät siihen kasviksia ja maustettua ruokakermaa.

Makoisa peruna-kasvismuusi
Makoisa peruna-kasvismuusi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 7-10  (1,3 kg) jauhoista perunaa, esim. van Gogh
  • 2 pussia (à 300 g) pakastekasviksia
  • ½ tl suolaa
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kippari®
    Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
    Valio ruokakerma 2,5 dl Kippari® savujuusto UHT laktoositon

Ohje

  1. Kuori perunat ja paloittele neljään osaan. Laita ne kattilaan kasvisten kanssa. Lisää n. 1/2 tl suolaa ja vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Anna kiehua täysin kypsiksi kannen alla.
  2. Valuta keitinvesi pois. Soseuta kuumana sähkövatkainta tai perunasurvinta käyttäen.
  3. Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suola. Vatkaa muusi kuohkeaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 13,5 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search