
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMaksamousse
- 150 g maksamakkaraa
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 2 tl konjakkia
Päälle
- 200 g mustatorvisieniä tai suppilovahveroita
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ rkl sokeria
- 8 (0,5 dl) hillosipuleita
- 1 rkl tuoretta meiramia hienonnettuna
- 4-6 rosépippuria
- ¼ tl suolaa
- 40 (n. 65 g) ruissipsiä tai -nachoa
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota maksamakkara ja tuorejuusto kuohkeaksi. Mausta konjakilla ja. Nosta kylmään.
- Kuumenna suppilovahveroita pinnoitetulla pannulla, kunnes niistä ei irtoa enää ylimääräistä nestettä.
- Lisää pannulle voi, sokeri ja ohuiksi viipaleiksi leikatut hillosipulit.
- Paista kesklämmöllä viitisen minuuttia, kunnes seos on kuivahkoa. Mausta suolalla ja murskatuilla pippureilla ja meiramisilpulla.
- Pursota tai lusikoi mousse ruissipseille. Laita päälle jäähtynyttä sieniseosta ja viimeistele sormisuolalla.
- Tarjoa alku- tai väliruokana, buffetpöydässä tai illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa