Makupari: Aura Gold ja karpalohillo

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Makupari: Aura Gold ja karpalohillo

Makupari: Aura Gold ja karpalohillo

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Makupari: Aura Gold ja karpalohillo

Sopivasti hapokas karpalohillo on luonteva pari juustoille ja erityisen maukas makupari Aura Gold sinihomejuustolle ja piparille. Voit valmistaa hillon tuoreista tai pakastekarpaloista.

10 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset10 n. 10 annosta

400 g
karpaloita (pakaste tai tuore)
2 dl
hillosokeria
½ dl
vettä
125 g
Valio Aura® Gold juustoa

Ohje

  1. Keitä aineksia kattilassa ilman kantta noin 30 minuuttia.
  2. Tarjoile Valio Aura® Gold juuston kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›