Makupari: Aura Gold ja karpalohillo

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Makupari: Aura Gold ja karpalohillo

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

30 min

Sopivasti hapokas karpalohillo on luonteva pari juustoille ja erityisen maukas makupari Aura Gold sinihomejuustolle ja piparille. Voit valmistaa hillon tuoreista tai pakastekarpaloista.

Ainekset

400 g
karpaloita (pakaste tai tuore)
2 dl
hillosokeria
½ dl
vettä
125 g
Valio Aura® Gold juustoa

Ohje

  1. Keitä aineksia kattilassa ilman kantta noin 30 minuuttia.
  2. Tarjoile Valio Aura® Gold juuston kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö