Makupari: Keisarinna ja hunajamantelit

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Makupari: Keisarinna ja hunajamantelit

Makupari: Keisarinna ja hunajamantelit

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Makupari: Keisarinna ja hunajamantelit

Paahdetut hunajamantelit ovat ihana joulun pikkunaposteltava! Tarjoa hunajamanteleita joulun juustotarjottimella Keisarinna juuston kera.

8 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset8 n. 8 annosta

200 g
manteleita
1 rkl
Hunaja
1 ripaus
suolaa
300 g
Valio Keisarinna® juustoa

Ohje

  1. Paahda manteleita kuumalla kuivalla pannulla.
  2. Nosta pois liedeltä ja sekoita heti sekaan hunaja.
  3. Mausta suolalla.
  4. Säilytä mantelit huoneenlämmössä.
  5. Tarjoile Valio Keisarinna® juuston kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›