Makupari: Mustaleima ja pistaasipähkinä

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Makupari: Mustaleima ja pistaasipähkinä

Makupari: Mustaleima ja pistaasipähkinä

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Makupari: Mustaleima ja pistaasipähkinä

Juusto ja pähkinät ovat klassikko makupari! Voimakkaan makuinen Valio Mustaleima emmental-juuston kanssa toimivat suolatut keväisesti vihertävät pistaasipähkinät sellaisenaan juustotarjottimella ja naposteluun.

4 Henkilölle
5 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

245 g
2 dl
suolattuja pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Mustaleiman saat kauniisti esille kun leikkaan juuston neljään osaan kolmion mallisiksi paksuiksi siivuiksi.
  2. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät karkeasti.
  3. Ripottele pistaasit juustojen päälle ja nauti sellaisenaan!
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›