Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

10 min

Suussa sulava ja helppo bruchetta! Kokoa aromaattista Salaneuvos Vanhempi goudajuustoa ja persikkasiivuja paahdettujen leipäsiivujen päälle bruchetaksi. Makuparin kruunaa päälle pirskotettu balsamico.

Ainekset

1 kpl
ciabatta leipä
1 rkl
oliiviöljyä
300 g
4 kpl
persikka
1 rkl
balsamiviinietikkaa

Annosmäärä

4 n. 4 annosta

Ohje

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi.
  2. Sudi viipaleet kevyesti oliiviöljyllä molemmin puolin.
  3. Paista uunin ylätasolla 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  4. Leikkaa Salaneuvos Vanhempi juustosta veitsellä paksuhkoja siivuja. Puolita juustosiivut.
  5. Siivuta persikat.
  6. Kokoa leivät ja pirskottele päälle balsamicoa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö