Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Suussa sulava ja helppo bruchetta! Kokoa aromaattista Salaneuvos Vanhempi goudajuustoa ja persikkasiivuja paahdettujen leipäsiivujen päälle bruchetaksi. Makuparin kruunaa päälle pirskotettu balsamico.

10 min

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
ciabatta leipä
1 rkl
oliiviöljyä
300 g
Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda juusto
4 kpl
persikka
1 rkl
balsamiviinietikkaa

Ohje

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi.
  2. Sudi viipaleet kevyesti oliiviöljyllä molemmin puolin.
  3. Paista uunin ylätasolla 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  4. Leikkaa Salaneuvos Vanhempi juustosta veitsellä paksuhkoja siivuja. Puolita juustosiivut.
  5. Siivuta persikat.
  6. Kokoa leivät ja pirskottele päälle balsamicoa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö