Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Reseptiyhteistyö: Liemessä-ruokablogi

Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Reseptiyhteistyö Liemessä-ruokablogi

Makupari: Salaneuvos Vanhempi ja persikka

Suussa sulava ja helppo bruchetta! Kokoa aromaattista Salaneuvos Vanhempi goudajuustoa ja persikkasiivuja paahdettujen leipäsiivujen päälle bruchetaksi. Makuparin kruunaa päälle pirskotettu balsamico.

4 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

1 kpl
ciabatta leipä
1 rkl
oliiviöljyä
300 g
Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda juusto
4 kpl
persikka
1 rkl
balsamiviinietikkaa

Ohje

  1. Leikkaa leipä viipaleiksi.
  2. Sudi viipaleet kevyesti oliiviöljyllä molemmin puolin.
  3. Paista uunin ylätasolla 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  4. Leikkaa Salaneuvos Vanhempi juustosta veitsellä paksuhkoja siivuja. Puolita juustosiivut.
  5. Siivuta persikat.
  6. Kokoa leivät ja pirskottele päälle balsamicoa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›