Mämmimousse

Mämmimousse

Mämmi maistuu myös osana kerroksittain koottavaa moussea. Hauska idea pääsiäisen jälkiruokatarjoiluun.

Ainekset8 annosta

8 annosta
2 dl
1 prk (250 g)
1 dl
sokeria
½ tl
inkivääriä
1 tlk (420/240 g)
säilykeaprikoosia tai -persikkaa
n. 3 dl
mämmiä

Koristeluun

säilykeaprikoosia tai -persikkaa paloiteltuna

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kermavaahto, rahka, sokeri ja inkivääri
  2. Jätä osa hedelmäpuolikkaista koristeluun. Soseuta loput hedelmät sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää hedelmäsose kerma-rahkaseokseen
  3. Kokoa annosmaljoihin kerroksittain mämmin kanssa.
  4. Koristele hedelmäpaloilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›