Mango Pannacotta

Reseptiyhteistyö: viola-reseptit

Mango Pannacotta

Reseptiyhteistyö: viola-reseptit

30 min

Hienostunut mango pannacotta on upea päätös hyvälle aterialle. Mango pannacotta ja hunajaiset pistaasipähkinät ovat helppo ja yksinkertainen makunautinto, joka valmistuu hetkessä mutta hyydytys vie muutaman tunnin. Maltatko odottaa?

Ainekset

3 kpl
liivatelehteä
2 dl
200 g
Valio Viola® mango tuorejuusto laktoositon
½ dl
sokeria
1 kpl
vaniljatanko
2 rkl
limetin tai sitruunanmehua
1 dl
mangososetta

Pinnnalle

1 dl
suolaamattomia kuorittuja pistaasipähkinöitä
2 rkl
Valio voi
1 rkl
hunajaa

Ohje

  1. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään 10 minuutiksi. Vaahdota kuohukerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mango tuorejuusto ja sokeri. Halkaise vaniljatanko ja kaavi veitsellä siemenet tuorejuustoseoksen joukkoon.
  2. Kuumenna limetin mehu kiehuvaksi. Purista liivatelehdet limetinmehun joukkoon. Anna seoksen jäähtyä pari minuuttia ja lisää ohuena nauhana tuorejuustoseoksen joukkoon. Lusikoi mangososetta juomalasien pohjalle noin parin sentin verran. Lusikoi päälle tuorejuustoseosta. Nosta jääkaappiin jähmettymään 2-4 tunniksi.
  3. Kuumenna voi paistinpannulla. Lisää pistaasipähkinät ja hunaja. Paista 2-3 minuuttia. Nostele hunaja-pistaaseja mangopannacottalasien pinnalle.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö