Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa
Itse tehdystä kondensoidusta valmistettu raikas mango-passionjäätelö sopii juhlien jälkiruuaksi tai herkutteluun arkena. Tätä reseptiä kannattaa kokeilla, vaikkei muuten olisi kokemusta jäätelön tekemisestä itse! Resepti on Kakkutaikuri-bloggaajan käsialaa.
Itse tehty kondensoitu maito | |
---|---|
5 dl | |
200 g | kidesokeria |
Mango-passionjäätelö | |
100 g | mangososetta |
50 g | passionpyreetä |
¼ dl | glukoosisiirappia |
4 dl | Valio vispikerma UHT HYLA® |
200 g | itse tehtyä kondensoitua maitoa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.