Mangoinen hyydykeherkku

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Mangoinen hyydykeherkku

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

15 min

Todella helppo, makea ja hedelmäinen hyydyke sopii kaikeniäisille herkuttelijoille kevään ja kesän juhliin, tai kahdenkeskeisen illallisen jälkiruoaksi. http://favouriteinspirations.blogspot.fi/

Ainekset

1 l
Valion Gefilus mangopiimää
5 kpl
liivatelehteä
4 kpl
Piltti mangososetta

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä aivan pienessä määrässä kylmää vettä 5 min. ja purista sitten kunnolla liika vesi pois. Kuumenna kiehuvaksi pieni vesimäärä ja liota liivatelehdet siihen. Jäähdytä liivateliuosta ja lisää se piimään hyvin sekoittaen. Kaada viinilaseihin ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli. Ennen tarjoilua lusikoi yksi purkillinen mangososetta jokaiseen lasiin piimähyydykkeen pinnalle. Tarjoile lohkeava herkku jälkiruokalusikoiden kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö