Mansikka-mozzarellasalaatti

Mansikka-mozzarellasalaatti

Pehmeänmakuinen mozzarella saa uutta makua tuoreista mansikoista.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ruukku
jääsalaattia
3 kpl
kevätsipulin varsia
2 pkt (à 150 g)
mustapippuria , suolaa
400 g
vesimelonia tai hunajamelonia
½ l
mansikoita viipaleina

Mansikka-jogurttikastike

2 dl
½ dl
mansikkasosetta
½ rkl
sokeria
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ dl
hienonnettua basilikaa

tai 1 tlkuivattua basilikaa

Ohje

  1. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Revi se vadille. Levitä päälle hienonnettu kevätsipuli ja valutetut mozzarellapallot. Jauha myllystä juustopalloille hiukan mustapippuria ja ripaus suolaa.
  2. Kuori ja kuutioi meloni. Lisää meloni ja mansikkaviipaleet salaatin päälle.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kastike eri kulhosta.

Vinkki

Jos haluat, lisää salaattiin ilmakuivattua kinkkua tai pippurihärkää. Basilikan voi korvata 1 tl:lla tuoretta rosmariinia

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
159 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)