Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 prk (2,5 dl) Valio mansikkakermaa
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Hilloke
- 250 g raparperipaloja
- 1 rkl vettä
- 125 g (1,5 dl) hillosokeria
- ½ tl kardemummaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin raparperihilloke. Laita raparperit ja vesi kattilaan, kuumenna höyryäväksi. Lisää hillosokeri ja keitä poreillen n. 10 min. Mausta kardemummalla ja jäähdytä.
- Vaahdota mansikkakerma. Lisää joukkoon vaniljakreemi sekä jogurtti.
- Lusikoi jäätelömassaa ja hilloketta kerroksittain n. 1 l vuokaan tai pakasterasiaan.
- Peitä ja pakasta yön yli.
- Ota jäätelö sulamaan 15 min ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
1,1 g
Hiilihydraatti
21,8 g
Rasva
2,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa