Mansikka-raparperijäätelö

Mansikka-raparperijäätelö
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mansikka-raparperijäätelö

Mansikka-raparperijäätelö

Tämän kesäisen jäätelön valmistukseen et tarvitse jäätelökonetta. Kermaisen mansikkajäätelömassan väliin keitetään makea ja kardemummainen raparperihillo. Kauho valmis jäätelö vohvelitötteröihin tai letun väliin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
pakastimessa
12 h
Yhteensä
12 h 30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

33 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (2,5 dl)
Valio mansikkakermaa
1 prk (200 g)
2 dl

Hilloke

250 g
raparperipaloja
1 rkl
vettä
125 g
hillosokeria
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Valmista ensin raparperihilloke. Laita raparperit ja vesi kattilaan, kuumenna höyryäväksi. Lisää hillosokeri ja keitä poreillen n. 10 min. Mausta kardemummalla ja jäähdytä.
  2. Vaahdota mansikkakerma. Lisää joukkoon vaniljakreemi sekä jogurtti.
  3. Lusikoi jäätelömassaa ja hilloketta kerroksittain n. 1 l vuokaan tai pakasterasiaan.
  4. Peitä ja pakasta yön yli.
  5. Ota jäätelö sulamaan 15 min ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.