Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mansikka-vaniljarahka

Mansikka-vaniljarahka on herkullinen aamu- tai välipala. Koristele kulhot runsain tuorein marjoin.

Mansikka-vaniljarahka
Mansikka-vaniljarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 0 kg tuoreita mansikoita
  • 0 kg punaherukoita

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja rahka. Jaa annoskulhoihin. Koristele runsaasti tuoreilla marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 7,1 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita mansikoita
  • punaherukoita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search