Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mansikkaherkku

Tässä vastustamattomassa mansikkaherkussa maistuvat mansikat, kuohukerma ja kreikkalainen jogurtti. Koko komeuden kruunaan päälle ripoteltavat suklaakeksimurut.

Mansikkaherkku
Mansikkaherkku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 2 dl
    Valio kreikkalaista jogurttia
    Samettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
    Valio kreikkalainen jogurtti 500 g laktoositon
  • 200 g mansikoita
  • 3 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0 kg suklaakeksejä

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Lisää jogurtti ja sokerit
  2. Annostele kulhoihin tai laseihin kerroksittain jogurttivaahtoa ja mansikkaviipaleita.
  3. Koristele halutessasi suklaakeksimurulla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 206 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 17,1 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suklaakeksejä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search