Mansikkatäytekakku

Mansikkatäytekakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mansikkatäytekakku

Mansikkatäytekakku

Kesäinen kakku syntyy nopeasti ja vaivattomasti, jos käytät apuna kaupan valmista kakkupohjaa ja runsaasti mansikkaa. Voit tehdä kakkupohjan myös itse, ks. ohje Täytekakkupohjat palvelustamme.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
munan kakkupohja

Kostutukseen

1 dl
½ rkl
vaniljasokeria

Täyte

2 prk (à 2 dl)
2 prk (à 200 g)
1 rkl
sokeria
7 dl
mansikoita

Koristeluun

mansikoita
punaherukoita

Ohje

  1. Leikkaa kakkupohja 3 osaan.
  2. Kostuta levyt vaniljamaidolla leikkauspinnan puolelta. Kostuta enemmän reunoilta kuin keskeltä.
  3. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Levitä alimman levyn pintaan 1/3 kerma-rahkaseoksesta.
  4. Viipaloi rahkan päälle mansikoita. (Ripota marjoille tarvittaessa hiukan sokeria marjojen makeudesta riippuen.)
  5. Nosta päälle keskimmäinen, kostutettu kakkulevy. Täytä kuten edellä.
  6. Nosta kakkupohjan kansi päälle. Levitä pinnalle loppu kerma-rahkaseos.
  7. Koristele marjoilla.
Vinkki

Vinkki

* Voit käyttää kaupan valmista kakkupohjaa ja tai tehdä sen itse. Katso ohje täytekakkupohjat palvelustamme.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›